Conexpert Group - Termopane, Tamplarie PVC VEKA
Cursuri tenis copii
Adauga anunt gratuit acum !!!

  Categorii


  Meniu

Home
Cauta produs
Produse noi
Top produse
Contact
Publicitate
Vinde si tu
Link exchange
Privacy Policy
Adauga la favorite
-----------------
Anunturi gratuite


  Recomandari

Tamplarie PVC
Cabinet Avocat Bucuresti
Exchange office
Curatare Canapele Bucuresti
Locuri de munca
Geamuri Termopan Optimizare SEO


Pachet juridic - Avocat Bucuresti - Pensia alimentara in urma divortului





servicii de: promovare online profesionala, web design, programare, optimizare (SEO) - magazine online la cheie: generale, florarii online, tamplarie pvc, parchet, etc
Pachet juridic - Avocat Bucuresti - Pensia alimentara in urma divortului

Pensia de intretinere a copilului este stabilita in functie de veniturile parintelui ce urmeaza sa plateasc„ pensia de crestere a copilului minor si de minorii dintr-o eventuala alta casatorie ulterioara sau minorii aflati in intretinere la momentul divortului.

Pensia de intretinere va fi datorata de catre parintele alaturi de care copilul nu locuieste si poate fi stabilita la momentul divortului prin act notarial sau hotarare judecatoreasca.

Regula privind obligatia de intretinere o reprezinta executarea in natura si numai daca nu se realizeaza de bunavoie aceasta, se va dispune executarea prin plata unei pensii de intretinere, stabilita in bani. Prin urmare, stabilirea unei pensii de intretinere in bani reprezinta o situatie de exceptie care intervine in cazul in care unul dintre parinti nu se achita de aceasta obligatie sau solicita expres sa isi indeplineasca obligatia de intretinere prin plata unei pensii de intretinere (alimentare) in bani.

Pensia de intretinere stabilita de catre instanta judecatoreasca trebuie sa asigure copilului un venit lunar minim, platit de catre parintele caruia nu ii este incredintat. Atunci cand veniturile parintelui se modifica, pensia alimentara poate fi majorata sau micsorata de catre instanta de judecata.

Daca ulterior stabilirii valorii pensiei de intretinere apar modificari care sa ingreuneze plata pensiei alimentare, atunci instanta de judecata poate decide micsorarea valorii acesteia. Astfel de modificari pot fi: majorarea cheltuielilor, diminuarea veniturilo sau chiar situatia in care copilul petrece la fel de mult timp la parintele nerezident ca cel rezident.

De cealalta parte, putem discuta si de majorarea valorii pensiei de intretinere pentru ca in momentul in care se stabileste pensia de intretinere se pun in discutie, in principal nevoile minorului si situatia materiala a parintelui debitor. Atunci cand pensia este stabilita procentual, practic aceasta va creste in functie de majorarile care vor exista in cadrul veniturilor nete ale debitorului.

Cabinet de Avocat Sidonia Tudor, Bucuresti, 0747307729, office@avocatsidoniatudor.ro, Avocati in Bucuresti.


Produs numãr: 1344
Vizualizãri produs: 222

Vânzãtor: avocatsidonia
Persoanã contact: Avocat Sidonia Tudor
Telefon: 0747307729

Plata: la livrare
Livrarea: la sediul firmei


Acest produs poate fi achizitionat doar telefonic la nr. 0747307729 !


Imagine produs


Cuvinte cheie produs:
 
Cabinet Avocat Bucuresti
Promotia lunii la jucarii. Jucariile din reclame sunt aici !
Importator OSB3
Termopan la Super Pret
Super Oferta Parchet
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
Globstar.ro - baterii si acumulatori
Hollandia Green - plante, flori si cadouri