Conexpert Group - Termopane, Tamplarie PVC VEKA
Cursuri tenis copii
Adauga anunt gratuit acum !!!

  Categorii


  Meniu

Home
Cauta produs
Produse noi
Top produse
Contact
Publicitate
Vinde si tu
Link exchange
Privacy Policy
Adauga la favorite
-----------------
Anunturi gratuite


  Recomandari

Tamplarie PVC
Cabinet Avocat Bucuresti
Exchange office
Curatare Canapele Bucuresti
Locuri de munca
Geamuri Termopan Optimizare SEO


Pachet juridic - Avocat Divort Bucuresti - Exequatur

servicii de: promovare online profesionala, web design, programare, optimizare (SEO) - magazine online la cheie: generale, florarii online, tamplarie pvc, parchet, etc
Pachet juridic - Avocat Divort Bucuresti - Exequatur

Exequatur este un termen juridic folosit pentru a descrie procedura prin care o hotărâre judecătorească străină poate fi recunoscută și executată într-o altă țară.

În general, fiecare țară are propriile sale proceduri legale prin care hotărârile judecătorești străine pot fi recunoscute și implementate. Procedura de exequatur implică obținerea unei hotărâri judecătorești de la instanța din țara de origine și solicitarea recunoașterii și executării acelei hotărâri într-o altă țară.

De obicei, procedura de exequatur presupune următorii pași:

- Depunerea cererii: Persoana care solicită recunoașterea și executarea hotărârii judecătorești străine trebuie să depună o cerere la instanța competență din țara în care se dorește recunoașterea. Cererea trebuie să fie însoțită de documentele relevante, inclusiv hotărârea judecătorească străină și o traducere legalizată a acesteia.

- Verificarea eligibilității: Instanța va verifica dacă hotărârea judecătorească îndeplinește anumite criterii de eligibilitate pentru recunoaștere și executare în conformitate cu legea țării în care se face cererea. Aceste criterii pot varia în funcție de jurisdicție, dar de obicei includ aspecte precum competența instanței străine, notificarea corectă a părților și respectarea principiilor de ordine publică a țării solicitate.

- Audierea: În unele cazuri, instanța poate programa o audiere pentru a analiza cererea de exequatur. La audiere, părțile implicate sau avocații lor pot prezenta argumente și probe în sprijinul sau împotriva recunoașterii și executării hotărârii judecătorești străine.

- Decizia instanței: Instanța va emite o hotărâre prin care se decide asupra cererii de exequatur. Aceasta poate fi în favoarea recunoașterii și executării hotărârii judecătorești străine sau poate refuza recunoașterea în anumite circumstanțe specifice.

Cabinet de Avocat Divort Sidonia Tudor, Bucuresti, 0747307729, office@avocatsidoniatudor.ro, Avocat Divort Bucuresti, Sector 3.


Produs numãr: 1352
Vizualizãri produs: 66

Vânzãtor: avocatsidonia
Persoanã contact: Avocat Sidonia Tudor
Telefon: 0747307729

Plata: la sediu
Livrarea: la sediul firmei


Acest produs poate fi achizitionat doar telefonic la nr. 0747307729 !


Imagine produs


Cuvinte cheie produs:
 
Super Oferta Parchet
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
Globstar.ro - baterii si acumulatori
Hollandia Green - plante, flori si cadouri
Cabinet Avocat Bucuresti
Promotia lunii la jucarii. Jucariile din reclame sunt aici !
Importator OSB3
Termopan la Super Pret