Conexpert Group - Termopane, Tamplarie PVC VEKA
Cursuri tenis copii
Adauga anunt gratuit acum !!!

  Categorii


  Meniu

Home
Cauta produs
Produse noi
Top produse
Contact
Publicitate
Vinde si tu
Link exchange
Privacy Policy
Adauga la favorite
-----------------
Anunturi gratuite


  Recomandari

Tamplarie PVC
Cabinet Avocat Bucuresti
Exchange office
Curatare Canapele Bucuresti
Locuri de munca
Geamuri Termopan Optimizare SEO


Panou din sticla securizata pentru bucatarie, protectie aragaz, antistropire, Spice 1





servicii de: promovare online profesionala, web design, programare, optimizare (SEO) - magazine online la cheie: generale, florarii online, tamplarie pvc, parchet, etc
Panou din sticla securizata pentru bucatarie, protectie aragaz, antistropire, Spice 1

DecoGlass vine in ajutor cu o gama variata de panouri antistropi din sticla securizata, moderne si de calitate. Puteti schimba aspectul bucatariei dumneavoastra la un cost minim și totusi sa o faceti sa arate ca una dintre acele bucatarii de lux.

Panourile au o diversitate de culori si modele, insa pot fi facute si la comanda conform propriilor asteptari. Marimea poate fi aleasa in functie de cele 6 dimensiuni prestabilite de noi, gandite ca sa acopere o gama cat mai larga de marimi pe inaltime si latime.

Folosim imprimarea prin jet si uscarea instantanee cu raze UV (ultra violet), directa pe sticla securizata, o tehnica inovativa, fara material de transfer, calitatea este una exceptionala si imaginea tiparita devine deosebita datorita calitatii sticlei.

Unul dintre beneficiile panourilor decorative de bucătărie este rezistenta in timp, concepute sa faca fata temperaturilor ridicate si sa fie usor de intretinut. Panourile sunt usor de curatat cu solutii normale specifice geamurilor, iar sticla nu are rosturi (sticla este cantuita fin pe toate laturile).

Imprimarea digitala pe sticla este o alternativa excelenta a decoratiunilor tipice pe hartie sau panza. Datorita calitatii ridicate a tiparirii digitale, garantam culori vii și profunde. Imaginile prezentate reflecta fiecare detaliu al motivului, iar un efect de luciu suplimentar atrage privirile oaspetilor dumneavoastra raportand bucataria cu un spatiu placut si ambiant.

Coletul contine asa cum prezentam si in imaginile alaturate kit de montaj cu silicon transparent cristalin alaturi de certificat de garantie si intructiuni de montaj.

---

DecoGlass - sticla bucatarie Bucuresti - sticla printata bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura (sticla termorezistenta), apa sau alte materiale. Executam la comanda sticla printata & sticla colorata intr-o gama foarte larga de nunate, paleta RAL & sticla neagra de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Tiparire cu cerneala UV direct pe sticla cu peisaje sau imagini dorite. Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a produselor de sticla printata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret! Aveti intrebari? Apelati-ne ACUM la sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi!


Produs numãr: 1361
Vizualizãri produs: 26

Vânzãtor: sticlabucatarie
Persoanã contact: Adrian Sarsama
Telefon: 0785977617

Plata: la livrare
Livrarea: curier


Acest produs poate fi achizitionat doar telefonic la nr. 0785977617 !


Imagine produs


Cuvinte cheie produs:
 
Importator OSB3
Termopan la Super Pret
Super Oferta Parchet
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
Globstar.ro - baterii si acumulatori
Hollandia Green - plante, flori si cadouri
Cabinet Avocat Bucuresti
Promotia lunii la jucarii. Jucariile din reclame sunt aici !