Conexpert Group - Termopane, Tamplarie PVC VEKA
Cursuri tenis copii
Adauga anunt gratuit acum !!!

  Categorii


  Meniu

Home
Cauta produs
Produse noi
Top produse
Contact
Publicitate
Vinde si tu
Link exchange
Privacy Policy
Adauga la favorite
-----------------
Anunturi gratuite


  Recomandari

Tamplarie PVC
Cabinet Avocat Bucuresti
Exchange office
Curatare Canapele Bucuresti
Locuri de munca
Geamuri Termopan Optimizare SEO


PowerPoint 2007





servicii de: promovare online profesionala, web design, programare, optimizare (SEO) - magazine online la cheie: generale, florarii online, tamplarie pvc, parchet, etc
PowerPoint 2007

PowerPoint 2007, programul de prezentari grafice din Microsoft Office, va permite sa creati un mai mare impact la o prezentare facuta personal sau in mod interactiv.

Prin imbunatatirile aduse interfetei utilizator si prin acceptarea Etichetelor inteligente, PowerPoint 2007 simplifica vizualizarea si crearea prezentarilor.

Aveti posibilitatea sa salvati usor fisiere PowerPoint 2007 pe un CD, iar integrarea cu Microsoft Windows Media Player va permite sa rulati fisiere audio si video intr-o prezentare de diapozitive.

Acum este mai uşor să colaboraţi la realizarea de prezentări convingătoare şi să le partajaţi cu alte persoane.

Aveţi posibilitatea să salvaţi prezentările PowerPoint 2007 în ateliere partajate, de unde ceilalţi membri ai echipei pot să obţină cea mai recentă versiune sau pot să înregistreze prezentările la intrare sau la ieşire.

Protejaţi bunurile firmei restricţionând redirecţionarea, copierea sau imprimarea prezentărilor importante cu ajutorul caracteristicii information rights management (IRM - administrarea dreptului de acces la informaţii).

Expediere / Plata: va rugam sa specificati in campul Mesaj tipul de expediere dorit: expedierea prin curier rapid (24 de ore - livrare la usa dumneavoastra) sau ridicarea produselor si plata acestora la sediul nostru. Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic. Aveţi posibilitatea de a specifica o dată de expirare pentru mesaj, după care acesta nu mai poate fi vizualizat sau modificat. În PowerPoint 2007, aveţi posibilitatea să accesaţi Miniaturi şi media din Microsoft Office Online pe situl Web Microsoft Office Online. Animaţiile particularizate de cea mai bună calitate din PowerPoint vor aduce un plus de viaţă prezentărilor avand si posibilitatea să adăugaţi note şi ilustraţii chiar în timpul prezentării.


Produs numãr: 814
Vizualizãri produs: 2371

Vânzãtor: Optima Group
Persoanã contact: Gabriel Chiva
Telefon: 0213226033

Plata: la livrare / ridicare produs
Livrarea: curier / la sediul firmei


Acest produs poate fi achizitionat doar telefonic la nr. 0213226033 !


Cuvinte cheie produs:
 
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
Globstar.ro - baterii si acumulatori
Hollandia Green - plante, flori si cadouri
Cabinet Avocat Bucuresti
Promotia lunii la jucarii. Jucariile din reclame sunt aici !
Importator OSB3
Termopan la Super Pret
Super Oferta Parchet