Conexpert Group - Termopane, Tamplarie PVC VEKA
Cursuri tenis copii
Adauga anunt gratuit acum !!!

  Categorii


  Meniu

Home
Cauta produs
Produse noi
Top produse
Contact
Publicitate
Vinde si tu
Link exchange
Privacy Policy
Adauga la favorite
-----------------
Anunturi gratuite


  Recomandari

Tamplarie PVC
Cabinet Avocat Bucuresti
Exchange office
Curatare Canapele Bucuresti
Locuri de munca
Geamuri Termopan Optimizare SEO


Windows Vista Ultimate

servicii de: promovare online profesionala, web design, programare, optimizare (SEO) - magazine online la cheie: generale, florarii online, tamplarie pvc, parchet, etc
Windows Vista Ultimate

Alegerea perfectă pentru dvs — acasă, la birou sau în deplasare Când doriţi totul, inclusiv capacitatea de a trece uşor de la joacă la productivitate, există Windows Vista Ultimate. Această ediţie Windows Vista oferă o infrastructură avansată, centrată pe afaceri, productivitate mobilă şi o experienţă deosebită în divertismentul digital la domiciliu, toate într-o singură ofertă.

Windows Vista Ultimate pune la dispoziţie toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Home Premium, inclusiv Windows Media Center, Windows Movie Maker cu suport pentru înaltă definiţie şi Windows DVD Maker. Oferă de asemenea toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Business, inclusiv crearea de reţele pentru firme, instrumentele de administrare centralizată şi caracteristicile avansate pentru crearea copiilor de rezervă ale sistemului. Iar Windows Vista Ultimate furnizează toate caracteristicile noi de securitate şi protecţie a datelor care oferă un nou nivel de încredere în sistemul Windows Vista.

În plus, Windows Vista Ultimate include asistenţă pentru toate caracteristicile noi de mobilitate din Windows Vista, inclusiv Windows Tablet şi tehnologia pentru atingere, Windows SideShow, centrul de mobilitate Windows precum şi alte caracteristici noi de mobilitate avansată.

Expediere / Plata: va rugam sa specificati in campul Mesaj tipul de expediere dorit: expedierea prin curier rapid (24 de ore - livrare la usa dumneavoastra) sau ridicarea produselor si plata acestora la sediul nostru. Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.


Produs numãr: 873
Vizualizãri produs: 4254

Vânzãtor: Optima Group
Persoanã contact: Gabriel Chiva
Telefon: 0213226033

Plata: la livrare / ridicare produs
Livrarea: curier / la sediul firmei


Acest produs poate fi achizitionat doar telefonic la nr. 0213226033 !


Cuvinte cheie produs:
 
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
Globstar.ro - baterii si acumulatori
Hollandia Green - plante, flori si cadouri
Cabinet Avocat Bucuresti
Promotia lunii la jucarii. Jucariile din reclame sunt aici !
Importator OSB3
Termopan la Super Pret
Super Oferta Parchet
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret